Home Actor Amir Jafari HD Instagram Photos and Wallpapers February 2018 Amir Jafari Instagram - تبعیضی که هم به علل اقتصادی و هم نادیده گرفتن مردم به خصوص جوان‌ها وجود دارد و همینطور ‌گسل‌ها و شکاف‌های اجتماعی و اقتصادی، باعث احساس خشم و ناامیدی فراگیر در مردم می‌شود. عدالت از باتوم، لوله تفنگ، تخریب و آتش زدن بیرون نمیایید. رفع بحران‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی وسهیم شدن در جامعه، حق مسلم مردم باغیرت و قاطع ماست.

Amir Jafari Instagram – تبعیضی که هم به علل اقتصادی و هم نادیده گرفتن مردم به خصوص جوان‌ها وجود دارد و همینطور ‌گسل‌ها و شکاف‌های اجتماعی و اقتصادی، باعث احساس خشم و ناامیدی فراگیر در مردم می‌شود. عدالت از باتوم، لوله تفنگ، تخریب و آتش زدن بیرون نمیایید. رفع بحران‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی وسهیم شدن در جامعه، حق مسلم مردم باغیرت و قاطع ماست.

Amir Jafari Instagram - تبعیضی که هم به علل اقتصادی و هم نادیده گرفتن مردم به خصوص جوان‌ها وجود دارد و همینطور ‌گسل‌ها و شکاف‌های اجتماعی و اقتصادی، باعث احساس خشم و ناامیدی فراگیر در مردم می‌شود. عدالت از باتوم، لوله تفنگ، تخریب و آتش زدن بیرون نمیایید. رفع بحران‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی وسهیم شدن در جامعه، حق مسلم مردم باغیرت و قاطع ماست.

Amir Jafari Instagram – تبعیضی که هم به علل اقتصادی و هم نادیده گرفتن مردم به خصوص جوان‌ها وجود دارد
و همینطور ‌گسل‌ها و شکاف‌های اجتماعی و اقتصادی، باعث احساس خشم و ناامیدی فراگیر در مردم می‌شود.
عدالت از باتوم، لوله تفنگ، تخریب و آتش زدن بیرون نمیایید.
رفع بحران‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی وسهیم شدن در جامعه، حق مسلم مردم باغیرت و قاطع ماست. | Posted on 03/Jan/2018 03:00:23

Amir Jafari Instagram – ‏‎#جازموريان_تنها_نيست
‎محروميت منطقه جازموريان آنقدر زياد است كه از روي نقشه هم مي شود فهميد.
اين محدوده در جنوب استان كرمان،شهرستان كهنوج،بخش قلعه گنج واقع است و نزديكترين روستا به آن روستاي توريگ مي باشد.
جبر جغرافيايى (خشك شدن تالاب جازمريان)، كمبود آب، تبعيض اجتماعى، نا آگاهي اجبارى، كم توجهى و … تعداد زيادى انسان ايرانى بى شناسنامه، بى هويت، بدون هيچ گونه امكانات بهداشتى، آموزشى و رفاهى را به وجود آورده است.
كه حتى از داشتن كمترين سواد در حد شمارش اعداد (از يك تا ده)، شناخت روزهاى هفته و فصل ها و… محرومند. ‎خوراكِ اين گروه از مردم منطقه اغلب نانِ خالى است.
در جازموريان ساليانه تعداد زيادى كودك و بزرگسال بر اثر گزيدگىِ مار و عقرب و زنانِ زيادى هنگام  زايمان جانشان را از دست مى دهند؛ چون تا نزديكترين مركز بهداشتى ٥٠كيلومتر مسير بيابانى با رمل هاى ماسه اى در پيش دارند كه بايد با شتر يا پاى پياده طى كنند.
‎كودكان جازموريان از داشتن هويت، تغذيه، آموزش و بهداشت محرومند و زندگى دردناكشان حتىٰ مزه((شيرينى)) را هم از آنها دريغ كرده است.
اين كودكان معصوم  پابرهنه در بيابان دويده اند و پوستشان بر اثر سرما و خشكى هوا ترك ترك شده است.
‎كودكان جازموريان فرزندان ايران و سرمايه هاى ابدى اين سرزمين اند.
با ما در پويش ‏‎#جازموريان_تنها_نيست @s.slvt همراه باشيد.
Amir Jafari Instagram – اکران ویژه «اکسیدان»برای ناشنوایان
فیلم «اکسیدان»به نویسندگی و کارگردانی حامد محمدی و تهیه کنندگی منوچهر محمدی برای ناشنوایان و کم شنوایان  به نمایش گذاشته می شود.
نمایش فیلم با حضور ناشنوايان و كم شنوايان  با دوبله زبان اشاره  طبیعی-لبخوانی و همچنین زیرنویس فارسی  نمایش داده می شود.
در اکران ویژه فیلم سینمایی «اکسیدان» كه جمعه 8 دی ماه در سانس 15 سینما فرهنگ  برگزار مي شود عوامل این فیلم سینمایی نيز  حضور خواهند داشت.

Check out the latest gallery of Amir Jafari