Mahdokht Molaei Instagram – .
کنسلشدن مسابقه جشنواره شانگهای و نامزدی «بوتاکس» در سه رشته اصلی
بخش «استعداد جدید آسیا»، یکی از دو بخش اصلی مسابقه جشنواره شانگهای که مخصوص فیلمهای اول است، در آخرین روزهای نزدیک به برگزاری جشنواره، به خاطر شرایط مشکلات مالی جشنواره ناشی از کرونا، ناگهان کنسل شد. لازم به ذکر است که فیلم «بوتاکس» ساخته کاوه مظاهری، به عنوان تنها نماینده ایران در این بخش حضور داشت و در سه رشته اصلی بهترين فيلم، بهترين بازيگر زن (مهدخت مولایی) و بهترين فيلمبردارى (حامد حسینی سنگری) نامزد دریافت جایزه شده بود. طبق جدول زمانبندی، قرار بود لیست نامزدهای این بخش در تاریخ ۱۱ خرداد اعلام شود.
.
«بوتاکس» اخیرا برنده جایزه بهترین فیلم اول از جشنواره جهانی فیلم فجر و برنده جوایز بهترین فیلم و بهترین فیلمنامه از جشنواره تورین ایتالیا شده است.
.
پیشبینی میشود که جشنواره طبق توافق با تهیهکنندگان و پخشکنندگان فیلمهای بخش «استعداد جدید آسیا»، فیلمهای این بخش را در بخشی جداگانه به صورت غیررقابتی نمایش خواهد داد. جشنواره شانگهای از تاريخ ۲۱ الی ۳۰ خردادماه در چین برگزار خواهد شد.
.
سوسن پرور، مهدخت مولایی، سروش سعیدی، محسن کیانی و مرتضی خانجانی بازیگران اصلی این فیلم هستند و همچنين کاوه مظاهری و سروش سعیدی تهيهکنندگی این اثر را بر عهده دارند.
.
.
📋پینوشت
اسلاید سوم: خبر نامزدی فیلم بوتاکس در سه رشته اصلی، در تاریخ ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰
اسلاید دوم: خبر کنسل شدن این بخش «استعداد جدید آسیا»، در تاریخ ۱۵ خرداد ۱۴۰۰
.
@kaveh.mazaheri @soroushsaeidi @susanparvar @mahdokht.molaei @botoxfilm #فیلم_بوتاکس #کاوه_مظاهری #botoxfilm #darvashfilm #3brosfilm
📸@simaamohammadi
#actor #actress #cinema #film #filmproduction #actresshot #mahdokht_molaei#theater #theaterlife | Posted on 07/Jun/2021 18:03:45