Birce Akalay Instagram – Hepinize iyi pazarlar,
Ülkemizde ve dünyada olan biten bir çok şeyin kalbimizi sıkıştırdığı bu zor günlerde, biraz soluklanıp hem uzun süredir göremediğimiz sevdiklerimizle buluşabildiğimiz hem de yeni koleksiyonumuzu “TREASURES OF THE GOLDEN PHARAOH” tanıttığımız sıcacık bir gün ve akşam yaşadık. Başta Feride Edige ve Emirhan Kökçü ve Pro İletişim olmak üzere bu özel gün için desteğini bizden bir an olsun esirgemeyen çok sevdiğimiz RAFFLES ISTANBUL ailesine çok teşekkür ederiz.
Ve elbette bizi o gün ve akşam yalnız bırakmayıp tatlı gülüşleriyle kalbimizi ısıtan misafirlerimiz ve dostlarımıza da çok teşekkür ederiz.İyi ki varsınız.Yeniden daha da güzel günlerde görüşmek üzere..
Her zaman Sevgiyle..
Birce.
@fedige
@emirhan.kokcu
@proiletisim
@rafflesistanbul
@bircefinejewellery
@b.a.d__works
🥂🎄♥️🦚💫
•••
Wish you a good Sunday to all of you,
In these difficult days when many things happening in our country and in the world squeeze our hearts, we had a warm day and evening where we could take a breath and meet our loved ones whom we have not seen for a long time and introduce our new collection “TREASURES OF THE GOLDEN PHARAOH”. We would like to thank our beloved RAFFLES ISTANBUL family, especially Feride Edige and Emirhan Kökçü, who did not withhold their support from us for this special day.
And of course, we would like to thank our guests and friends who did not leave us alone that day and evening and warmed our hearts with their sweet smiles.
Always with Love.
Birce.
#reklamdeğilteşekkür. | Posted on 11/Dec/2022 15:21:24



