Nazanin Farahani

Nazanin Farahani Instagram – دختران در مدرسه ، جایی که بچه ها باید با خیال آسوده ی والدین بروند که بیاموزند تا فردا را بسازند، مسموم می شوند. به عمد مسموم می شوند. کسی اما گردن نمی گیرد. هیچ کس، هیچ چیز را گردن نمی گیرد. سفره ها کوچک می شوند، آدم ها فقیر تر می شوند، پدرها باز خجالت زده می شوند و مهمانی ها به تاریخ می پیوندند چون ما ایرانی هستیم، عادت نداریم بگوییم ندارم. روی مان نمی شود سفره ی ساده پهن کنیم، ما را احتمالن برای همین روزها این طور تربیت کردند که سیلی بزنیم بر صورت و سرخ نگهش داریم. ما با واژه های نجابت و آبرو بزرگ شدیم و این الفاظ به خوردمان داده شد تا هر که، هر چه کرد سرمان را پایین بیندازیم، چون ما آبرودار هستیم. ای لعنت به این آبرو و آبروداری.
ما هوا برای تنفس نداریم، آب آلوده اس، بابا پول ندارد که نان بدهد. ما غذا نداریم. هیچ کس گردن نمی گیرد. جوانان در جوانی بیمار می شوند، می میرند، کسی گردن نمی گیرد. دارو نیست، کسی گردن نمی گیرد.
لغت های بی محتوای به درد نخور مثل آبرو داری، نه آب می شود نه نان. پاک کنیم این ها را از لغت نامه ی مغزهامان و بگوییم ما چه ها که نداریم. نوجوانانمان را هم نداریم چون سم به وفور داریم.
#فاطمه_رضایی
#گرانی
#فقر
#اقتصاد | Posted on 27/Feb/2023 16:17:34

Nazanin Farahani
Nazanin Farahani

Check out the latest gallery of Nazanin Farahani