Home Actor Fariborz Arabnia HD Photos and Wallpapers October 2023 Fariborz Arabnia Instagram - برگردان گفته‌های ویدیو به پارسی: تلاش می‌کنند تا درگیری بین اسراییل و فلسطین چیزی تازه به نظر برسد، انگار این درگیری در دوران نسل شما به وجود آمده اما به راستی، ریشه‌ی این درگیری‌ها به سال ۱۹۱۷ میلادی برمی‌گردد، جنگ جهانی یکم. و شما اگر می‌خواهید کسی را سرزنش کنید، مردم اسراییل یا مردم فلسطین را سرزنش نکنید، بریتانیا را سرزنش کنید، برای‌تان چرایش را می‌گویم. برگردیم به سال ۱۹۱۷ میلادی؛ وزیر امور خارجه‌ی بریتانیا، ‘آرتور بلفورد’، نامه‌ای به ‘لرد والتر راپچایلد’ از “جنبش فدراسیون صهیونیزم” نوشت که بسیار ثروتمند بود. جنبش نامبرده می‌گفت که یهودیان باید خانه‌های خودشان را درون اسراییل داشته باشند. بلفورد به راپچایلد می‌گوید که همدردی عمیقی با مردم اسراییل دارد و تلاش می‌کند تا مبالغی هنگفت از راپچایلد و جنبش صهیونیزم بگیرد و به او قول می‌دهد تا یهودیان را صاحب سرزمینی از خودشان بنماید اما نیرنگ در این است که بریتانیا در همان زمان، دو قرارداد جداگانه‌ی دیگر نیز منعقد می‌کند، یکی با حاکم مکه و به او می‌گوید که اگر با نیروهایش بر علیه عثمانی‌ها، که در آن زمان خار چشم بریتانیا و در حال شکست دادن آن‌ها بودند، به‌پا خیزند، بریتانیا به عرب‌ها سرزمینی از آن خودشان در اسراییل/فلسطین خواهد بخشید. با این حساب، یک سرزمین را در آن واحد، به دو گروه متفاوت و در ازای کمک‌های آن‌ها وعده می‌دهد. اما نیرنگ واقعی اینجاست که قرارداد سومی هم پنهانی در جریان است، بریتانیا و فرانسه در حال تقسیم کردن خاور میانه بین خود هستند و بنا بر این دارند تا سرزمین فلسطین را به یک منطقه‌ی بین‌المللی بدل سازند که عرب‌ها، یهودیان، مسیحیان، و تیره‌ها و نژادهای گوناگون انسان‌ها را در خود جای دهد. بنا بر این، یک سرزمین را همزمان به فرانسویان، صهیونیست‌ها، و عرب‌ها وعده می‌دهند! جنگ های جهانی این‌چنین پایان می‌یابند و سلطه‌ی سی‌ساله‌ی بریتانیا آغاز می‌گردد. آن‌ها همه‌ی یهودیان آزاردیده از جنگ را به انگلستان می‌برند و از آن‌جا، با گذرنامه‌هایی فلسطینی، راهی فلسطین می‌نمایند. با این شیوه، بریتانیا جنبش‌های خشونت‌آمیزی را که پیش از جنگ، در سراسر اروپا و برعلیه یهودیان شکل گرفته بود چاره می‌کند اما مشکلی به‌کل تازه و بزرگ به وجود می‌آورد و تا به الآن، درگیری یهودیان و عرب‌ها را سبب‌ساز می‌شود. گروه زیادی از مردم اسراییل را سرزنش می‌کنند و شمار فراوانی دیگر فلسطین را اما از اساس و ریشه‌ای، این بریتانیاست که باید نکوهش گردد! ▪️ورق بزنید و نامه‌‌ی آرتور بلفورد را ببینید.

Fariborz Arabnia Instagram – برگردان گفته‌های ویدیو به پارسی: تلاش می‌کنند تا درگیری بین اسراییل و فلسطین چیزی تازه به نظر برسد، انگار این درگیری در دوران نسل شما به وجود آمده اما به راستی، ریشه‌ی این درگیری‌ها به سال ۱۹۱۷ میلادی برمی‌گردد، جنگ جهانی یکم. و شما اگر می‌خواهید کسی را سرزنش کنید، مردم اسراییل یا مردم فلسطین را سرزنش نکنید، بریتانیا را سرزنش کنید، برای‌تان چرایش را می‌گویم. برگردیم به سال ۱۹۱۷ میلادی؛ وزیر امور خارجه‌ی بریتانیا، ‘آرتور بلفورد’، نامه‌ای به ‘لرد والتر راپچایلد’ از “جنبش فدراسیون صهیونیزم” نوشت که بسیار ثروتمند بود. جنبش نامبرده می‌گفت که یهودیان باید خانه‌های خودشان را درون اسراییل داشته باشند. بلفورد به راپچایلد می‌گوید که همدردی عمیقی با مردم اسراییل دارد و تلاش می‌کند تا مبالغی هنگفت از راپچایلد و جنبش صهیونیزم بگیرد و به او قول می‌دهد تا یهودیان را صاحب سرزمینی از خودشان بنماید اما نیرنگ در این است که بریتانیا در همان زمان، دو قرارداد جداگانه‌ی دیگر نیز منعقد می‌کند، یکی با حاکم مکه و به او می‌گوید که اگر با نیروهایش بر علیه عثمانی‌ها، که در آن زمان خار چشم بریتانیا و در حال شکست دادن آن‌ها بودند، به‌پا خیزند، بریتانیا به عرب‌ها سرزمینی از آن خودشان در اسراییل/فلسطین خواهد بخشید. با این حساب، یک سرزمین را در آن واحد، به دو گروه متفاوت و در ازای کمک‌های آن‌ها وعده می‌دهد. اما نیرنگ واقعی اینجاست که قرارداد سومی هم پنهانی در جریان است، بریتانیا و فرانسه در حال تقسیم کردن خاور میانه بین خود هستند و بنا بر این دارند تا سرزمین فلسطین را به یک منطقه‌ی بین‌المللی بدل سازند که عرب‌ها، یهودیان، مسیحیان، و تیره‌ها و نژادهای گوناگون انسان‌ها را در خود جای دهد. بنا بر این، یک سرزمین را همزمان به فرانسویان، صهیونیست‌ها، و عرب‌ها وعده می‌دهند! جنگ های جهانی این‌چنین پایان می‌یابند و سلطه‌ی سی‌ساله‌ی بریتانیا آغاز می‌گردد. آن‌ها همه‌ی یهودیان آزاردیده از جنگ را به انگلستان می‌برند و از آن‌جا، با گذرنامه‌هایی فلسطینی، راهی فلسطین می‌نمایند. با این شیوه، بریتانیا جنبش‌های خشونت‌آمیزی را که پیش از جنگ، در سراسر اروپا و برعلیه یهودیان شکل گرفته بود چاره می‌کند اما مشکلی به‌کل تازه و بزرگ به وجود می‌آورد و تا به الآن، درگیری یهودیان و عرب‌ها را سبب‌ساز می‌شود. گروه زیادی از مردم اسراییل را سرزنش می‌کنند و شمار فراوانی دیگر فلسطین را اما از اساس و ریشه‌ای، این بریتانیاست که باید نکوهش گردد! ▪️ورق بزنید و نامه‌‌ی آرتور بلفورد را ببینید.

Fariborz Arabnia Instagram - برگردان گفته‌های ویدیو به پارسی: تلاش می‌کنند تا درگیری بین اسراییل و فلسطین چیزی تازه به نظر برسد، انگار این درگیری در دوران نسل شما به وجود آمده اما به راستی، ریشه‌ی این درگیری‌ها به سال ۱۹۱۷ میلادی برمی‌گردد، جنگ جهانی یکم. و شما اگر می‌خواهید کسی را سرزنش کنید، مردم اسراییل یا مردم فلسطین را سرزنش نکنید، بریتانیا را سرزنش کنید، برای‌تان چرایش را می‌گویم. برگردیم به سال ۱۹۱۷ میلادی؛ وزیر امور خارجه‌ی بریتانیا، ‘آرتور بلفورد’، نامه‌ای به ‘لرد والتر راپچایلد’ از “جنبش فدراسیون صهیونیزم” نوشت که بسیار ثروتمند بود. جنبش نامبرده می‌گفت که یهودیان باید خانه‌های خودشان را درون اسراییل داشته باشند. بلفورد به راپچایلد می‌گوید که همدردی عمیقی با مردم اسراییل دارد و تلاش می‌کند تا مبالغی هنگفت از راپچایلد و جنبش صهیونیزم بگیرد و به او قول می‌دهد تا یهودیان را صاحب سرزمینی از خودشان بنماید اما نیرنگ در این است که بریتانیا در همان زمان، دو قرارداد جداگانه‌ی دیگر نیز منعقد می‌کند، یکی با حاکم مکه و به او می‌گوید که اگر با نیروهایش بر علیه عثمانی‌ها، که در آن زمان خار چشم بریتانیا و در حال شکست دادن آن‌ها بودند، به‌پا خیزند، بریتانیا به عرب‌ها سرزمینی از آن خودشان در اسراییل/فلسطین خواهد بخشید. با این حساب، یک سرزمین را در آن واحد، به دو گروه متفاوت و در ازای کمک‌های آن‌ها وعده می‌دهد. اما نیرنگ واقعی اینجاست که قرارداد سومی هم پنهانی در جریان است، بریتانیا و فرانسه در حال تقسیم کردن خاور میانه بین خود هستند و بنا بر این دارند تا سرزمین فلسطین را به یک منطقه‌ی بین‌المللی بدل سازند که عرب‌ها، یهودیان، مسیحیان، و تیره‌ها و نژادهای گوناگون انسان‌ها را در خود جای دهد. بنا بر این، یک سرزمین را همزمان به فرانسویان، صهیونیست‌ها، و عرب‌ها وعده می‌دهند! جنگ های جهانی این‌چنین پایان می‌یابند و سلطه‌ی سی‌ساله‌ی بریتانیا آغاز می‌گردد. آن‌ها همه‌ی یهودیان آزاردیده از جنگ را به انگلستان می‌برند و از آن‌جا، با گذرنامه‌هایی فلسطینی، راهی فلسطین می‌نمایند. با این شیوه، بریتانیا جنبش‌های خشونت‌آمیزی را که پیش از جنگ، در سراسر اروپا و برعلیه یهودیان شکل گرفته بود چاره می‌کند اما مشکلی به‌کل تازه و بزرگ به وجود می‌آورد و تا به الآن، درگیری یهودیان و عرب‌ها را سبب‌ساز می‌شود. گروه زیادی از مردم اسراییل را سرزنش می‌کنند و شمار فراوانی دیگر فلسطین را اما از اساس و ریشه‌ای، این بریتانیاست که باید نکوهش گردد! ▪️ورق بزنید و نامه‌‌ی آرتور بلفورد را ببینید.

Fariborz Arabnia Instagram – برگردان گفته‌های ویدیو به پارسی:

تلاش می‌کنند تا درگیری بین اسراییل و فلسطین چیزی تازه به نظر برسد، انگار این درگیری در دوران نسل شما به وجود آمده اما به راستی، ریشه‌ی این درگیری‌ها به سال ۱۹۱۷ میلادی برمی‌گردد، جنگ جهانی یکم.
و شما اگر می‌خواهید کسی را سرزنش کنید، مردم اسراییل یا مردم فلسطین را سرزنش نکنید، بریتانیا را سرزنش کنید، برای‌تان چرایش را می‌گویم.
برگردیم به سال ۱۹۱۷ میلادی؛ وزیر امور خارجه‌ی بریتانیا، ‘آرتور بلفورد’، نامه‌ای به ‘لرد والتر راپچایلد’ از “جنبش فدراسیون صهیونیزم” نوشت که بسیار ثروتمند بود. جنبش نامبرده می‌گفت که یهودیان باید خانه‌های خودشان را درون اسراییل داشته باشند.
بلفورد به راپچایلد می‌گوید که همدردی عمیقی با مردم اسراییل دارد و تلاش می‌کند تا مبالغی هنگفت از راپچایلد و جنبش صهیونیزم بگیرد و به او قول می‌دهد تا یهودیان را صاحب سرزمینی از خودشان بنماید اما نیرنگ در این است که بریتانیا در همان زمان، دو قرارداد جداگانه‌ی دیگر نیز منعقد می‌کند، یکی با حاکم مکه و به او می‌گوید که اگر با نیروهایش بر علیه عثمانی‌ها، که در آن زمان خار چشم بریتانیا و در حال شکست دادن آن‌ها بودند، به‌پا خیزند، بریتانیا به عرب‌ها سرزمینی از آن خودشان در اسراییل/فلسطین خواهد بخشید. با این حساب، یک سرزمین را در آن واحد، به دو گروه متفاوت و در ازای کمک‌های آن‌ها وعده می‌دهد.
اما نیرنگ واقعی اینجاست که قرارداد سومی هم پنهانی در جریان است، بریتانیا و فرانسه در حال تقسیم کردن خاور میانه بین خود هستند و بنا بر این دارند تا سرزمین فلسطین را به یک منطقه‌ی بین‌المللی بدل سازند که عرب‌ها، یهودیان، مسیحیان، و تیره‌ها و نژادهای گوناگون انسان‌ها را در خود جای دهد.
بنا بر این، یک سرزمین را همزمان به فرانسویان، صهیونیست‌ها، و عرب‌ها وعده می‌دهند!
جنگ های جهانی این‌چنین پایان می‌یابند و سلطه‌ی سی‌ساله‌ی بریتانیا آغاز می‌گردد. آن‌ها همه‌ی یهودیان آزاردیده از جنگ را به انگلستان می‌برند و از آن‌جا، با گذرنامه‌هایی فلسطینی، راهی فلسطین می‌نمایند.
با این شیوه، بریتانیا جنبش‌های خشونت‌آمیزی را که پیش از جنگ، در سراسر اروپا و برعلیه یهودیان شکل گرفته بود چاره می‌کند اما مشکلی به‌کل تازه و بزرگ به وجود می‌آورد و تا به الآن، درگیری یهودیان و عرب‌ها را سبب‌ساز می‌شود.
گروه زیادی از مردم اسراییل را سرزنش می‌کنند و شمار فراوانی دیگر فلسطین را اما از اساس و ریشه‌ای، این بریتانیاست که باید نکوهش گردد!

▪️ورق بزنید و نامه‌‌ی آرتور بلفورد را ببینید. | Posted on 13/Oct/2023 00:51:31

Fariborz Arabnia Instagram – ▪️ورق بزنید.
Fariborz Arabnia Instagram – ▪️ورق بزنید.

Check out the latest gallery of Fariborz Arabnia