Deniz Uğur Instagram – Üç aydır bunları göre göre yaşıyoruz ya, inşallah gazaba uğrayanlardan olmayız. Gördüklerine alışabilen, sıcak bir evde, rahat bir yatakta uyuduğu için, banyo yaptığı, kana kana su içtiği, karnı doyduğu için kendini suçlu hissetmeyen var mı, bilemiyorum. Bir grip salgını (influenza, covid ya da her ne haltsa) insanı nasıl da kendi derdine düşürüveriyor, değil mi? Can ne kadar tatlı… Böyle düşünmek nefsi cehennem gibi cayır cayır yakıyor. Acaba biz şu an neredeyiz? Her şiddetli rüzgarda, her sarsıntıda, her selde, aklıma Rabbimin kızgın olduğu geliyor. Aynı his sizde de oluyor mu?
#Allahınİnsanları | Posted on 09/Jan/2024 13:23:54
Home Actress Deniz Uğur HD Instagram Photos and Wallpapers January 2024 Deniz Uğur Instagram - Üç aydır bunları göre göre yaşıyoruz ya, inşallah gazaba uğrayanlardan olmayız. Gördüklerine alışabilen, sıcak bir evde, rahat bir yatakta uyuduğu için, banyo yaptığı, kana kana su içtiği, karnı doyduğu için kendini suçlu hissetmeyen var mı, bilemiyorum. Bir grip salgını (influenza, covid ya da her ne haltsa) insanı nasıl da kendi derdine düşürüveriyor, değil mi? Can ne kadar tatlı… Böyle düşünmek nefsi cehennem gibi cayır cayır yakıyor. Acaba biz şu an neredeyiz? Her şiddetli rüzgarda, her sarsıntıda, her selde, aklıma Rabbimin kızgın olduğu geliyor. Aynı his sizde de oluyor mu?
#Allahınİnsanları
Deniz Uğur Instagram – Üç aydır bunları göre göre yaşıyoruz ya, inşallah gazaba uğrayanlardan olmayız. Gördüklerine alışabilen, sıcak bir evde, rahat bir yatakta uyuduğu için, banyo yaptığı, kana kana su içtiği, karnı doyduğu için kendini suçlu hissetmeyen var mı, bilemiyorum. Bir grip salgını (influenza, covid ya da her ne haltsa) insanı nasıl da kendi derdine düşürüveriyor, değil mi? Can ne kadar tatlı… Böyle düşünmek nefsi cehennem gibi cayır cayır yakıyor. Acaba biz şu an neredeyiz? Her şiddetli rüzgarda, her sarsıntıda, her selde, aklıma Rabbimin kızgın olduğu geliyor. Aynı his sizde de oluyor mu? #Allahınİnsanları
Check out the latest gallery of Deniz Uğur


