Masih Alinejad Instagram – .
عاتکه رجبی معلم معترض اهل مشهد، امروز چهارشنبه ۲۷ دی ماه پس از گذراندن دوران محکومیتش از زندان آزاد شد. سجاد رجبی برادر این معلم زندانی با انتشار تصویری از او مقابل زندان وکیل آباد مشهد، بدون حجاب اجباری و در حالی که علامت پیروزی نشان میداد، خبر از آزادی خواهرش داد.
عاتکه رجبی پیش از این در تجمع اعتراضی معلمان در تاریخ نوزدهم اردیبهشت ماه بازداشت شده بود. این معلم آزادیخواه در دی ماه سال گذشته به خاطر حمایت از انقلاب زن زندگی آزادی از محل کار خود اخراج شد.
چهارم آذرماه امسال او پس از مراجعه به شعبه اجرای احکام دادگاه مشهد بازداشت و برای گذراندن دوران محکومیت دو ماه حبس به زندان وکیل آباد این شهر منتقل شد.
تصویر عاتکه رجبی مقابل زندان و لحظاتی پس از آزادی، بازتاب قدرت شهروندان آزادیخواه ایران است. کسانی که رویایشان بزرگ تر از ترس هایشان است و هیچکاه مرعوب یا ناامید نشده اند. تصویری که در هفته ها و ماههای گذشته بارها و بارها توسط شهروندان آزادیخواه دیگر نیز تکرار شده است.
#زن_زندگی_آزادی
#مبارزه_مدنی | Posted on 17/Jan/2024 19:08:07



