Home Actress Masih Alinejad HD Instagram Photos and Wallpapers February 2024 Masih Alinejad Instagram - . این تازه شروع ماجراست… صفحه خامنه‌ای در اینستاگرام و فیسبوک بسته شد. جای جنایتکاران و قاتلانی چون علی خامنه‌ای در زندان است نه در شبکه‌های اجتماعی و میان مردم. طبق قوانین و سیاست شرکت «متا» افراد، گروه‌ها و سازمان‌های خطرناک که در پی خشونت و یا درگیری باشند اجازه حضور در اینستاگرام و فیس‌بوک را ندارند. بر اساس همین سیاست، صفحات علی خامنه‌ای بسته شد. این اقدام اگرچه دیرهنگام است اما قدمی درست است و باید تلاش کنیم خامنه‌ای از همه جا اخراج شود. مماشات با دیکتاتورها بس! #زن_زندگی_آزادی

Masih Alinejad Instagram – . این تازه شروع ماجراست… صفحه خامنه‌ای در اینستاگرام و فیسبوک بسته شد. جای جنایتکاران و قاتلانی چون علی خامنه‌ای در زندان است نه در شبکه‌های اجتماعی و میان مردم. طبق قوانین و سیاست شرکت «متا» افراد، گروه‌ها و سازمان‌های خطرناک که در پی خشونت و یا درگیری باشند اجازه حضور در اینستاگرام و فیس‌بوک را ندارند. بر اساس همین سیاست، صفحات علی خامنه‌ای بسته شد. این اقدام اگرچه دیرهنگام است اما قدمی درست است و باید تلاش کنیم خامنه‌ای از همه جا اخراج شود. مماشات با دیکتاتورها بس! #زن_زندگی_آزادی

Masih Alinejad Instagram - . این تازه شروع ماجراست… صفحه خامنه‌ای در اینستاگرام و فیسبوک بسته شد. جای جنایتکاران و قاتلانی چون علی خامنه‌ای در زندان است نه در شبکه‌های اجتماعی و میان مردم. طبق قوانین و سیاست شرکت «متا» افراد، گروه‌ها و سازمان‌های خطرناک که در پی خشونت و یا درگیری باشند اجازه حضور در اینستاگرام و فیس‌بوک را ندارند. بر اساس همین سیاست، صفحات علی خامنه‌ای بسته شد. این اقدام اگرچه دیرهنگام است اما قدمی درست است و باید تلاش کنیم خامنه‌ای از همه جا اخراج شود. مماشات با دیکتاتورها بس! #زن_زندگی_آزادی

Masih Alinejad Instagram – .
این تازه شروع ماجراست…
صفحه خامنه‌ای در اینستاگرام و فیسبوک بسته شد. جای جنایتکاران و قاتلانی چون علی خامنه‌ای در زندان است نه در شبکه‌های اجتماعی و میان مردم.

طبق قوانین و سیاست شرکت «متا» افراد، گروه‌ها و سازمان‌های خطرناک که در پی خشونت و یا درگیری باشند اجازه حضور در اینستاگرام و فیس‌بوک را ندارند. بر اساس همین سیاست، صفحات علی خامنه‌ای بسته شد.

این اقدام اگرچه دیرهنگام است اما قدمی درست است و باید تلاش کنیم خامنه‌ای از همه جا اخراج شود.
مماشات با دیکتاتورها بس!

#زن_زندگی_آزادی | Posted on 08/Feb/2024 23:52:55

Masih Alinejad Instagram – .
در یک میزگرد زنده تلویزیونی که از شبکه سه صداوسیما پخش شد یکی از شرکت کنندگان به نقل ماجرایی از بازرگان پرداخت که وقتی در سال ۵۷ شاه گفته بود که صدای انقلاب مردم ایران را شنیده است، بازرگان به او گفت که برای شنیدن این صدا دیر شده است. 
او در ادامه با نقل قول دیگری از طباطبایی؛ می‌گوید: «می‌ترسم روزی برسد که بین سید محمد خاتمی و سید احمد خاتمی برای اعدام تنها سه تیر چراغ برق فاصله باشد»

درست است که این حرفهای تند در صداوسیما به نوعی برای گرم کردن تنور انتخابات است اما واقعیت این است که مسئولین جمهوری اسلامی نیز خود به خوبی آگاهند که مردم ایران امروز از اصلاح طلب و اصولگرا به یک اندازه نفرت دارند و این جنایاتی که کردند، چنان دیگ خشم مردم را به جوش اورده است که می‌تواند چنان عاقبتی برای آنان چه اصلاح طلب و چه اصولگرا داشته باشد. 
و به راستی هم که این وضعیت در شعارهای اخیر مردم به روشنی تصریح شده است آنجا که فریاد می‌زدند: «اصلاح‌طلب، اصولگرا، دیگه تمومه ماجرا»
Masih Alinejad Instagram – .
آخ که چقدر این مقنعه و حجاب اجباری ورزشکاران و قهرمانان زن  را کوبیدند بر فرق سر ما زنانی که علیه حجاب اجباری مبارزه می‌کردیم. 
#کیمیا_علیزاده، زن مدال‌آور ایرانی در المپیک، عکس مشترکی با ملی‌پوشان سابق تکواندوی زنان ایران #فاطمه_روحانی و #پریسا_فرشیدی، بدون الزام به رعایت #حجاب_اجباری منتشر کرده است.

#کیمیا_علیزاده تنها زن ایرانی است که در تاریخ ورزش ایران در المپیک برنده مدال شده است، کیمیا بعد از مهاجرت به آلمان گفته بود: «من یکی از میلیون‌ها زن سرکوب شده در ایرانم. سال‌ها هر چه گفتند، اجرا کردم و مدال‌هایم را پای حجاب اجباری و درایت خودشان گذاشتند.» جمهوری اسلامی را باید کنار زد.

چقدر جمهوری اسلامی از بدن زنان ورزشکار و قهرمان استفاده کرد تا ایدئولوژی‌اش را بر تن آن‌ها بنویسد و آن‌ها را وادار کند هر کجا که می‌روند، آشکارترین سمبل و نماد دیکتاتوری مذهبی، یعنی حجاب اجباری را روی سکوهای ورزشی به نمایش بگذارند. چقدر هیچ‌چیزی لذت‌بخش‌تر از این نیست که هر روز زنان ورزشکار آگاه‌تر شده و نه‌تنها حجاب را برمی‌دارند بلکه سکوتشان را هم می‌شکنند و علیه یک حکومت آپارتاید جنسیتی می‌ایستند و با صدای بلند به جهان اعلام می‌کنند که اگر تا‌به‌حال با حجاب از سکوی بالا رفتیم، این به انتخاب خودمان نبود بلکه به اجبار علی‌خامنه‌ای و حکومت دیکتاتوری‌اش بود.

Check out the latest gallery of Masih Alinejad