Akasya Asıltürkmen Instagram – Seneler önce öz bakımın önemini anlatmak için Bitli Rapunzel’i yazdığımda bitlenmek benim için bir çocukluk anısıydı. Taa ki geçen sene Pera bitlenene kadar! Tahmin edersiniz ki Pera’nın beş kişilik saçı var benim gibi.
Bu arada bitlenmeni sosyal sınıf, temizlik vs ile çok da alakası yok. Tabii ki temizlik önemli ama korunmak daha önemli. Çünkü bit temiz kafa seviyor!!!
Bu sene kendi ellerimle bir solüsyon hazırladım. Araştırmalarım sonucu ortaya çıkan karışımı rahatlıkla evde hazırlayabilirsiniz.
Lavanta yağı erkek çocukları için önerilmiyor. Kızlar için bir sakınca yok. Sadece çay ağacı yağı bile çok koruyor. Ayrıca çay ağacı yağını normal şampuana da katabilirsiniz. Bitsiz bir okul sezonu olsun. 🙏🏻🤍
#tavsiye #akasyatips #öneri #bit #reels #bitlirapunzel | Posted on 08/Oct/2023 22:49:10



