🙏🤲🥺😔💔🖤🏴🏴🎬 . دل دیگه توان این همه اخبار غمگین رو ندارد استاد سعید راد عزیز ،به یاد دارم که در تمام مصیبت غم عزیزانم که بر من گذشت شما همیشه با قلب مهربانتان مرا دلداری دادید،از صبر و قدرت من برای ایستادگی در صحنه زندگی گفتید و همیشه مرا همراهی کردید،یادمه بهم گفتید نوشته ایی در خصوص رفتن پدرتان گفتید: که زنده ها با کام هایی که از خاک آلوده شده است، می آیند تا سنگ مزارها را بخوانند و باز گردند، و فردا خود مرده خواهند آمد تا مقیم شوند آسان به سنگها میتوان گفت ما هرگز باز نمیگردیم آنها میگویند حکاکی های ما را بخوانید اینجا ارشیاست ،آنجا یک جوان چهارده ساله است، اونجا یک نوزاد است و اونجا یک مرد صد ساله است ما با هزار سالگان همسفریم. و حال باید بگویم آنجا سعید راد هنرمند پیشکسوت ایران زمین خفته است ،آنجاست آرام و بی صدا به نور پیوست. هنرمند و استاد و رفیق مهربان روحت شاد و مسیرت پر نور، تسلیت به دختر و پسر عزیزتان و هنرمندان ایران زمین و مردم ایران ،آسوده بخوابید دنیا دیگر جای قشنگی نیست… سلام مرا به ارشیام برسانید مهربان هنرمند ایران
🤱🙋♂️🤲🙏🧚♂️😔🎂🤍❤️ .Happy birthday my son…. بیست هشت سال پیش در همچین شبی خدا فرشته ای چون تو را به من داد،و حال دو ساله که تو رو پیش خودش برد ،من با غم نبودنت و این درد که درمانی ندارد چه کنم؟؟؟؟؟؟؟ فقط یک سئوال از کجا میدونستی ، که بیست هفت سالگیت رو نمبینی؟؟؟؟؟؟ مهربونم ، دلبندم ارشیای مادر یادته وقتی نوجوان بودی اومدم آمریکا و اون موقع این آهنگ رو برام گذاشتی و گفتی مامان این آهنگو هر روز به خاطر و جودت گوش میدم،و گفتی کلمات این شعر حرفهای دل من برای توست. اما حالا من این آهنگ رو بارها و بارها به یاد تو گوش میدم که حرف دل قشنگت برای من بود….. ای وای بر من و ما….. خاطراتت تا ابد در دل من و پدر و برادرت ماندگار است… . تولدت در آسمانها مبارک میدونم الان فرشته ها برایت جشن گرفتند. روحت شاد عزیز مادرمسیرت پر نور…. . بماند که ندارمت…. بماند که هنوز رفتنت را هیچکدام باور نداریم…. بماند که تا ابد تکه ایی از تو در من و ما باقی مانده…. بماند که هر روز هر لحظه به یادت تو هستیم…. بماند که نیستی تا آراممان کنی…. و بماند که بی تو ما فقط زنده ایم و زندگی نمی کنیم…. همه اینها بماند در دلم…. تو فقط بخوابم بیا همین برایم کافیست….
🤱🙋♂️🎂🌹🧚♂️🥺🤍❤️✍️🎂 . تولدت مبارک ارشیای آسمانیم
😭😭😭😭🤲🤱🧚♂️✍️🤍🙋♂️ ۷ مهرماه سفر ابدیت تو بر فراز نور شد. ومن و ما بی تو دگر خود نشدیم. . رفتی و انگار برگها نذر قدمت بودند، پاییز شد ….. دلبندم حتی آسمان برای نبودنت مثل من برای تو سخت گریست……
🤱😭👋✨️🏴🧚♂️💔🤍🎬 . با اوست در خود کامل در امان…. چگونه بی تو این خاطره ها را تاب بیاورم، بد دردیست این دوری که باید بپذیری خواب نیست یک درد بی درمان است. دلبند مادر آرام بخواب مسیرت سبز و غرق در نور
🤲🙏👌👍 . در زمانی که خنده مردم از زمین خوردن توست برخیز تا بگرین …….
🤱✍️🙋♂️🤍🧚♂️ . ارشیا دلبند مادر من تو را به مانند پرنده ایی میبینم که بی وقفه بال میزنی و به اوج آسمان بالا و بالاتر میروی، ،بی آنکه بدانی من بالی برای پرواز و رسیدن به تو را ندارم.
🤱🙋♂️🥺😭🤲🤍💔✍️ میگه به این حالت میگن خودکشی مخفی!!!! اینجوریه که دیگه تو به خاطر خودت زندگی نمیکنی به خاطر اطرافیانت زنده میمونی.. باور نکن خنده هامو توی عکسهام باور نکن که بتونم پاشم از جام من هنوزم تو دلم تنهای تنهام باور نکن هر جا دیدی بی خیالم باور نکن هر جا دیدی بی خیالم هر جا گفتم که از این حرفها گذشته سن و سالم…. دلبندم روحت در آرامش و غرق در نور . سپاس از الویرای عزیز برای ساخت این کلیپ🙏🥺
🤱👨💼🤍🤲🙏💔 عکس صدا دار دیدی تا حالا؟ منظورت چیه؟!!!!! عکسی که وقتی نگاهش میکنی ،عطرش بخوره تو صورتت من میگم خدا کنه اون لحظه اونی که تو عکسه باشه فقط، همین…… لالایی میگم واسه عکسهایی که هیچوقت نگرفتیم، تنگه دلم برای هر جایی که دو تایی نرفتیم، میخوام بمیرم واسه عشقی که تو قلب من، تو، نه،…. یکی بهم گفت :بلدی بخندی؟ گفتم بعد تو نه…… خداحافظ دلبندم عزیز همه ما…..
🤲🙏🤱🤍 . پسرم ارشیا دلش نمیخواست کسی گرسنه باشه ،دلش نمیخواست کسی دل شکسته باشه اون دنیایی پر از عشق و آرامش و سفره پر از روزی برای همه آدمها رو میخواست،پسرم تا جایی که در توان باشد سعی بر برآوردن کردن آرزوهایت را انجام میدم،بخواب در آرامش راست میگفتی این دنیا زیبا نیست ،اما مجبور به زندگی کردن هستیم عید غدیر خم مبارک . روح همه عزیزانمان شاد و مسیرشان پر نور. سپاس از جناب مجید طهان برای زحمتهایشان روح پدر بزرگوار و مادر گرامیتان شاد.
🥺🖤🏴🎬🤲🤱 . نازنین زهره تو هم پر کشیدی خسته و ناتوان از این همه درد رفتی پیش پسر گلت!!!! شاید همه خنده تو رو میدیدن ولی من کاملا حس کردم که چه روزها و چه شبها و چه فصل هایی که در طول این سالها گذشت و نو در خلوت خود برای عزیز رفته ات گریستی و درد کشیدی، آنقدر که این درد دوری از عزیزت تو رو هم از ما گرفت. با او دیدار میکنی و از تمام دردهای این دوران رها میشی. حالا دیگه درد نداری،رها هستی به مانند یک پر و شناور در نور. عزیز هنرمند روحت شاد و مسیرت در روشنایی. تسلیت به بازماندگان این نازنین هنرمند و مردم سرزمینم و دوستان هنرمند سینما.
🙏🌹🎂🤱🤍♥️ . مینای نازنینم در این مدت همیشه باعث آرامش و شادی من بودی بانوی نازنین سپاس از سوپرایز زیبایت برای تولد من مثل همیشه به من محبت داشتی. و سپاس از عزیزان که دیدنشان در این شب باعث لبخندی بر روی لبانم شد ،عزیزان دوستتان دارم مرسی که هستید. @minaaaa8161 @ladies.cafe .
🥺🌹❤️🤍🎂✍️🎂🎂✨️ Happy birthday my dad . پدر مهربانم تولدت در آسمانها مبارک روحت شاد مسیرتان پر نور مراقب ارشیای شهریوری من هم باش، پدر خوش قلب شهریوری من میدونم که هر دو نفر شما در اوج آسمانها ما رو میبینید مهربان پدر دعایم کن تا غم دوریتون رو تاب بیاورم .
🤱🙋♂️😭🤍🤲🎂🧚♂️ . درد رفتنت و کوچ کردنت هیچوقت دگر مرا درمانی نیست دلبندم ارشیا حسرت همیشگی من و ما پدرو مادر مهربانم مراقب دلبندم باشید روحتان شاد مسیرتان پر نور
🤲🤱😔✨️🙏🙏🙏🤍 . جناب مجید طهان بزرگوار در خانه پدر بزرگتان میزبان مردم هستید مثل همیشه برای ارشیای من خیرات میکنید و یادش هستید سپاسگزارم که در این ۲ سال برای دلبندم همیشه🙏🤲 خیرات کردید و به من لطف داشتید روح پدر بزرگوارتان که من آقاجان صدایش میکردم و همچون پدر بودند برای من شاد باد.پدر بزرگوارتان همیشه با وسعت قلب بزرگی که داشتند،به مستمندان کمک میکردند و حتی وقت رفتن به سفر ابدیت پدر بزرگوارتان ،شما فرزندان عزیزش راهش را ادامه دادید ،روح آقا جان شاد که قلبش به وسعت اقیانوس بود و فرزندانی چون شما به این عالم هدیه داد .سپاس از لطف همیشگی شما بزرگوارن برای ارشیای من و پدر گرامیتان،عمر تک تکتان طولانی ،تبریک به روح بزرگتان که همانند پدر مهربانتان هستید. درب منزل پدر بزرگوارتان به روی عزیزان همیشه باز است و با وجود فرزندانی چون شما بسته نخواهد شد،برکت و عشق برایتان آرزو دارم. روح پدر بزرگوارتان آقا جان و ارشیای من، و همه خفتگان در خاک و فرشتگان آسمانی قرین رحمت حق ،مسیرشان پر نور .
🎉✨️🎁🎂❤️🌹🎂🎂🎂💕 . سمیه نازنینم زاد روزت مبارک رفیق بهترینها رو برایت آرزو دارم سلامت و موفق باشی عزیز نازنینم تولدت مبارک مهربان رفیق.
🤱🤲👨💼🥺😔🙏🤍💔 . عزیز مادر روحت شاد یادت تا ابد در من به یاد مسیرت پر نور دلبندم.داغ نبودنت تا ابد ما را……
🤱😔🤲🤍🤱❤️🙏 . پسرم کجایی؟؟؟؟؟ چه می کنی؟؟؟؟؟ اینجا شلوغ کرده خیالت درون مرا کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟
😭🙋♂️🧚♂️🤱🤲🤍❤️😔 . ارشیا دلبند مادر امروز ۷ مهرماه دوسال از پرواز و کوچ نا به هنگام تو گذشت . و امشب هم آسمان برلی تو گریست و روزهای من و ما، بی تو سخت و پر درد گذشت و میگذرد من که هنوز رفتنت را باور ندارم من و پدر و برادرت دلتنگ روی ماهت هستیم، دلمان برای لبخندت، مهربانیت،همراهیت، و و خنده های شیرینت تنگ شده، و قلبمان فشرده از ندیدنت زندگی ما گاهی لبخند، گاهی گریه ،گاهی با بغض فرو خورده در گلویمان و ثانیه ها به فکر تو بودن سخت و پر درد میگذرد. یه ما قدرت بده تا بتوانیم دوریت را تاب بیاوریم دلبندم مسیرت پر نور،روحت در آرامش باد.