İclal Aydın Instagram – Günaydın💙
Bu kitap niye bu kadar uzun sürdü, niye bu kadar elimde kaldı diye düşünüyordum..
Bu sabah fark ettim ki uğurlu fincanımın fotoğrafını ve başlangıç tarihimi paylaşmamışım. Doğal olarak da eski ve dost okurlarımın “rast gele, tez bite” dileği eksik kalmış.
Üzerinde çalıştığım ve bitmek üzere olan kitap bir roman değil.
Bir günlük.
Ne tesadüf ki ilk kitabım Hayat Güzeldir de beni geniş bir kitleyle buluşturan televizyon programımın günlüğüydü ve 99 depreminden bir süre sonra çıkmıştı.
Aradan geçen 23 yılda neler neler oldu? Hatta daha da öncesinde?
Sanırım birlikte büyüyüp yol aldığımız okurlarım için ayrı bir yeri olacak.
Şuraya kitaba başladığım tarihi de ekleyeyim: 02 Ağustos 2022 💙
Hadi bir de kitaptan tadımlık bir bölüm de paylaşayım ve hepinize iyi pazarlar dileyeyim.
🌸 (…)
Benim, kızımın, annemin bile annesi olan canım Meryem’im. Beni, kariyerimi, kızımı büyüten, evimizi sıcak bir yuvaya çeviren, anneme bakan, beni kollayan, soframın, düzenimin, çatımın temeli Meryem. Çalışmaktan yıpranmış elleriyle saçlarımı okşadı. 20 yılda kim bilir kaç kez okşamıştı.
“Bunu da atlatacağız” dedi.
“Korkuyorum” dedim fısıltıyla.
“Korkma gülüm. Halledeceğiz birlikte. Hep yaptık. Yine yaparız” dedi.
Korkuyordum.
Bir kez daha, bir kez daha , bir kez daha baştan başlamak…Kaç kez buzdolabı aldım ben? Kaç kez koltuk takımı, yatak, avize, mutfak eşyası aldım? Oradan oraya kaç kez taşındı kitaplarım? Çocukluk fotoğraflarımın bir kısmı kim bilir hangi taşınmada kayboldu?
Uçak havalandı. Gökyüzünde, bulutların arasında kaybolmadan önce son kez İstanbul’a baktım(…)
Bunu Sen Oku çok yakında @artemisyayinlari | Posted on 02/Apr/2023 11:48:39



